Wolvin Naya
Volledig scherm
Wolvin Naya © Natuurpunt

Dreigberichten voor wolvin Naya: “Als het moet, treffen wij als jagers zelf maatregelen. We zijn het kots-kotsbeu”

“Als de zaak niet opgelost wordt, dan treffen wij als jagers zelf maatregelen. We zijn de zaken kots-kotsbeu.” Zo klinkt het in een voicemailbericht aan het adres van Welkom Wolf, waar onze redactie de hand op kon leggen. Volgens die laatste vereniging kregen ze zo al meerdere dreigberichten. De verdwijning van wolvin Naya is volgens hen dan ook het werk van jagers, een wijzende vinger die de Hubertus Vereniging Vlaanderen niet zomaar pikt.

104 reacties

 • Kenny Durinck

  1 jaar geleden
  #stopdejachtinvlaanderen Tijd dat er eens met de vuisten op tafel geklopt wordt! STOP DE JACHT! ( met uitzondering van bestrijding )
 • Peggie Van Audenhove

  1 jaar geleden
  Voor al hen die menen dat de wolf hier niet thuishoort;in de middeleeuwen maakte de wolf deel uit van de inheemse dieren hier en at hij wild.Toen het platteland intensief geëxploiteerd werd door landbouwers en de jagende adel al het wild afknalde bleef er niet genoeg te eten voor de wolf en richtte die zich op de veestapel.Daarom is hij door de mens uitgemoord en verjaagd uit zijn habitat.Alweer de schuld van de mens dus.Ooit sterft de mens uit en blijven enkel dieren over.Oh happy day.
 • MYRTHE PASS

  1 jaar geleden
  Ik wil gewoonweg geen jagers in mijn leven en op aarde. Ze vernietigen ander mooi leven en denken zich boven de natuur te kunnen stellen. Mensen, die gevoelloos een weerloos dier doden, kunnen zich onmogelijk inleven in andere mensen en hen graag hebben. Men had NOOIT DE COÖRDINATEN van de wolvin mogen doorgeven via de media. Hoe minder mensen hiervan op de hoogte waren, hoe beter! Geef wolvin Naya nog niet op. Het is ook erg voor de welpjes en August zijn gezinnetje.
 • francois dierickx

  1 jaar geleden
  Opsluiten die jagers en hun wapens voorgoed afpakken
 • Ben Detrez

  1 jaar geleden
  Dagelijks worden muizen en vogels gedood door katten, worden kippen gedood door fretten en vossen, duiven door roofvogels. Moeten wij dan al die dieren beginnen afknallen. Dat is gewoon de natuur hoe wreed het ook is. Maar als een wolf een schaap dood staat heel het land op zijn kop. En voor diegenen hieronder die nog in Roodkapje geloven wolven eten geen mensen.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"