Dirk heeft Santiago de Compostella bereikt!
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk heeft Santiago de Compostella bereikt! © RV

Dirk finisht in Santiago de Compostella na 2.100 kilometer fietsen: “Als ik één ding heb geleerd, dan is het dat alles altijd goed komt”

EkselMet de fiets van Doornik naar Santiago de Compostella in achttien dagen tijd. Het klinkt voor velen als een ‘mission impossible’ maar Dirk Vandervelden heeft de uitdaging afgelopen maandag vervolledigd. “Op het einde had ik het moeilijk om vooruit te raken, sommige hellingen deed ik zelfs te voet”, bekent de uitgeweken Ekselaar.

  1. Belgen voor de winst in Bathurst 12 Hours. Dries Vanthoor: “Een nieuwe start voor team en mezelf”
    autosport

    Belgen voor de winst in Bathurst 12 Hours. Dries Vanthoor: “Een nieuwe start voor team en mezelf”

    Het was zonder meer één van de verhalen van 2022: de overgang van het Belgische topteam WRT van Audi Sport naar BMW M. Na een succesvolle eerste wedstrijd met de nieuwe BMW M4 GT3 in Dubai, is het nu tijd voor BMW M Team WRT om het officiële racedebuut als fabrieksteam te maken, dit weekend tijdens de Bathurst 12 Hours in Australië, die geldt als de eerste wedstrijd van de Intercontinental GT Challenge. Bij de rijders niet alleen levende legende Valentino Rossi, maar ook drie landgenoten: Hasselaar Dries Vanthoor, Brusselaar Maxime Martin en de perfecte Belg Charles Weerts.