Vorig jaar deden 1.400 mensen mee, 1.200 bereikten de finish.
Volledig scherm
Vorig jaar deden 1.400 mensen mee, 1.200 bereikten de finish. © BoslandTrail

BoslandTrail bereikt kaap van 2.000 inschrijvingen

De organisatie van de BoslandTrail heeft de kaap van de 2.000 inschrijvingen bereikt. Met nu al meer dan tien verschillende nationaliteiten aan de start, wordt het een internationale bijeenkomst. “Men komt vanuit heel West-Europa om deel te nemen aan de BoslandTrail’” vertelt medeorganisator Lennert Lodewijks,

  1. Getuige gevonden, onderzoek naar 3 doden in drugslab Hechtel-Eksel heropend

    Getuige gevonden, onderzoek naar 3 doden in drugslab Hech­tel-Ek­sel heropend

    De vriendin van één van de drie twintigers (22, 23 en 25 jaar) die in januari 2019 stierven in een drugslab in het Limburgse Hechtel-Eksel, is plotseling gevonden in Polen. De rechtbank in het Nederlandse Den Bosch heeft daarom geen uitspraak gedaan in de drugszaak, maar deze uitgesteld. De rechter heeft de zaak heropend en geeft het openbaar ministerie en de verdediging nog de kans om haar als getuige te horen.
  2. De coronacijfers in Hechtel-Eksel van zondag 18 oktober

    De coronacij­fers in Hech­tel-Ek­sel van zondag 18 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Hechtel-Eksel minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 21. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Hechtel-Eksel op 168 te liggen. Omdat Hechtel-Eksel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement