Archiefbeeld Zwembad Kapermolen in Hasselt.
Volledig scherm
Archiefbeeld Zwembad Kapermolen in Hasselt. © Mine Dalemans

Zwembad Kapermolen zet vacature open voor redder

HasseltHet Kapermolen Zwembad in Hasselt is momenteel op zoek naar een redder/zwembadmedewerker. Deze persoon wordt voor alle mogelijke functies binnen het zwembad ingezet, gaande van het onthaal, onderhoudstaken tot het toezicht aan het bad.

 1. KIJK. Hasseltse school wint bezoek van Tom Waes dankzij indrukwekkende veldslag: “Met zwaarden, schilden en alles erop en eraan”
  PREMIUM
  Hasselt

  KIJK. Hasseltse school wint bezoek van Tom Waes dankzij indrukwek­ken­de veldslag: “Met zwaarden, schilden en alles erop en eraan”

  Een veldslag tussen de Romeinen en Eburonen? Dan is Tom Waes tegenwoordig nooit veraf. De leerlingen en leerkrachten van het Virga Jessecollege in Hasselt gingen elkaar te lijf met nepzwaarden en -schilden. En daarvan was de ‘Het Verhaal van Vlaanderen’-presentator onder de indruk. “Wat zo'n video op YouTube allemaal niet kan teweegbrengen”, lacht adjunct-directeur Stijn Vandevelde.
 2. Tongerse jobdag voor Oekraïners blijkt groot succes: “Van 96 werkgerechtigden zijn er 70 gekomen om werk te zoeken”
  PREMIUM
  Tongeren

  Tongerse jobdag voor Oekraïners blijkt groot succes: “Van 96 werkgerech­tig­den zijn er 70 gekomen om werk te zoeken”

  Een groep van 70 Oekraïners nam vanmiddag deel aan de jobdag in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Ze kregen er een snelcursus solliciteren en mochten nadien kennismaken met enkele interimkantoren die hen zo snel mogelijk aan een job willen helpen. “Zo veel motivatie heb ik alleszins al lang niet meer gezien bij werkzoekenden”, klinkt het.