De plaats waar de wagen in de gracht crashte.
Volledig scherm
De plaats waar de wagen in de gracht crashte. © Mine Dalemans

Zwaar ongeval op Universiteitslaan Hasselt: 31-jarige man uit Genk overleden en 44-jarige vrouw uit Genk nu uit kritieke toestand

Ter hoogte van de werken in de Universiteitslaan in Hasselt is in de nacht van zondag op maandag rond middernacht om een onbekende reden een auto in een gracht beland. Bij het ongeval kwam een 31-jarige man uit Genk om het leven, een 44-jarige vrouw uit Genk werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze zou nu buiten levensgevaar zijn. Dat bevestigt de politie van Hasselt.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'