Björn Wolfs (rechts) en zijn team van frituur Lutselus starten een vegan foodtruck. Hier stellen ze alvast de veggieburger voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Björn Wolfs (rechts) en zijn team van frituur Lutselus starten een vegan foodtruck. Hier stellen ze alvast de veggieburger voor. © Mine Dalemans

“Zo’n diervriendelijke boulet en curryworst smaken héérlijk”: deze ondernemers serveren je weldra vegan frituursnacks

Hasselt/Diepenbeek/LeuvenLiefhebber van een lekkere frituursnack en tegelijkertijd vegan? Dan blijf je nu wat op je honger zitten. Dat kan beter: nog eind deze maand staat er bij Björn Wolfs (39) van frituur Lutselus in Diepenbeek een gloednieuwe vegan foodtruck. En ook Tekla Vancleynenbreugel (29) en chef-kok Yolan Bamps (32) van het succesvolle restaurant Lento in Hasselt en Antwerpen openen een vegan frituur in Leuven. “Van vegan stoofvlees tot vol-au-vent: we zullen alles zelf produceren.”