De ijspiste van Winterland was deze woensdagochtend even niet voor de schaatsliefhebbers, maar wél voor 50 Hasseltse PXL-studenten.
Volledig scherm
De ijspiste van Winterland was deze woensdagochtend even niet voor de schaatsliefhebbers, maar wél voor 50 Hasseltse PXL-studenten. © Hogeschool PXL

ZIEN. 50 Hasseltse studenten veroveren ijspiste van Winterland voor...lesje Eventmanagment

HasseltWarm ingeduffeld met aangepaste kledij kregen 50 Hasseltse studenten ‘Eventmanagement’ van de Hogeschool PXL deze woensdagochtend een praktijkles op de ijspiste van Winterland. Het idee kwam van de docenten zelf en in samenwerking met de organisatie van Winterland, die de studenten zo een vakles ‘on the field’ wilden bezorgen.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Kerstfanaat Jurgen (31) opent zijn kersthuis ondanks energiecrisis: “Elke kerstboom telt 5.000 lichtjes, maar je ziet geen enkel draadje”
  PREMIUM
  Alken

  Kerstfa­naat Jurgen (31) opent zijn kersthuis ondanks energiecri­sis: “Elke kerstboom telt 5.000 lichtjes, maar je ziet geen enkel draadje”

  Limburgers die nog op zoek zijn naar decoratie voor hun kerstboom, kunnen vanaf vandaag terecht bij het grote kersthuis van Jurgen Bollen (31). De Alkenaar toverde zo zijn woning om tot één groot paradijs waar je kan rondneuzen tussen splinternieuwe kerstdecoratie met een totale waarde van 25.000 euro. Je kan er ook een prachtige inrichting mét waterval en fontein en liefst 500.000 kerstlichtjes bewonderen. “Kerstmis komt op de eerste plaats, dan pas mijn energiefactuur.”