Het evenementenplein wiegde volop mee tijdens het optreden van Bart Kaëll.
Volledig scherm
Het evenementenplein wiegde volop mee tijdens het optreden van Bart Kaëll. © Mine Dalemans

‘Z(w)ing in Hasselt’ trapt zomer vol evenementen af

HasseltHet evenementenplein van Hasselt was afgelopen zondag het decor voor ‘Z(w)ing in Hasselt’. Samen met het Feestcomité gaf het stadsbestuur daarmee de aftrap voor een zomer vol evenementen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Regentes riskeert 18 maanden cel voor oplichting van oud-burgemeester: “Veel spijt van wat ik gedaan heb”
  PREMIUM
  Vliermaal

  Regentes riskeert 18 maanden cel voor oplichting van oud-burgemees­ter: “Veel spijt van wat ik gedaan heb”

  Een 45-jarige regentes riskeert 18 maanden cel omdat ze oud-burgemeester van Vliermaal Jos Werelds oplichtte. Terwijl de tachtiger in 2018 maandenlang in het ziekenhuis lag, schreef ze 36.500 euro van zijn geld over op haar rekening. Ook de witte Range Rover van de inmiddels overleden ex-burgemeester kwam op haar naam te staan. “Jos is op een schaamteloze en meedogenloze manier belogen, bedrogen en bestolen.”