Acteur Nathan Naenen gaat voor Studio JIJWEET in gesprek met jongeren in jeugdinstellen over heel Vlaanderen, maar ook in Hasselt.
Volledig scherm
Acteur Nathan Naenen gaat voor Studio JIJWEET in gesprek met jongeren in jeugdinstellen over heel Vlaanderen, maar ook in Hasselt. © Karolien Coenen

wtFOCK-acteur Nathan Naenen bezoekt Hasseltse jeugdinstelling Bethanië voor Studio JIJWEET

HasseltActeur Nathan Naenen, bekend van het tv-programma ‘wtFOCK’,  trekt een maand lang door Vlaanderen als presentator van de radio- en streamingshow Studio JIJWEET. In vijf jeugdvoorzieningen, een in elke provincie, maakt hij live radio met en voor jongeren. Zo ook in het Hasseltse de jeugdvoorziening Bethanië, waar de acteur woensdag op bezoek was. 

  1. Cosmo Café zorgt voor feestelijk EK-dorp met Chicaz Beauty Bar en café Bistroke: “Waar Truienaars het ‘normale’ leven weer stilaan kunnen oppikken”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Cosmo Café zorgt voor feestelijk EK-dorp met Chicaz Beauty Bar en café Bistroke: “Waar Truienaars het ‘normale’ leven weer stilaan kunnen oppikken”

    Truiense voetbalfans die nog de perfecte locatie zoeken om zaterdag voor onze Rode Duivels te supporteren, onthouden best één adres: de Groenmarkt. Daar slaan Cosmo Café, Chicaz Beauty Bar en café Bistroke de handen in elkaar voor een feestelijk EK-dorp...op hun eigen terras. Denk aan grote TV-schermen, een kwalitatief driegangenmenu én een make-upstand om zeker die Belgische driekleur op je gezicht te laten toveren.