WZC Katharinadal in Hasselt start komende zaterdag 16 januari met het toedienen van het coronavaccin.
Volledig scherm
WZC Katharinadal in Hasselt start komende zaterdag 16 januari met het toedienen van het coronavaccin. © Karolien Coenen

Woonzorgcentrum Katharinadal start morgen met vaccineren: “Knuffels komen eindelijk dichterbij”

HasseltKomende zaterdag omstreeks 13 uur zullen de bewoners van woonzorgcentrum Katharinadal in Hasselt hun eerste prik tegen het coronavirus mogen verwachten. Voor directeur van het woonzorgcentrum Kristof Vervloesem is het een cruciaal moment om weer hoopvol te kunnen uitkijken naar de toekomst. In een open brief spreekt hij de bewoners moed toe, en hoop op een mooier leven. “Elk vaccin brengen de knuffels eindelijk weer dichterbij.”

 1. Aleksandra (54) brengt boek uit over hoe ze Rusland verliet voor Limburgse liefde: “Ik wist meteen dat ik mijn hele leven met Maurice zou delen”
  PREMIUM
  Nieuwerkerken

  Aleksandra (54) brengt boek uit over hoe ze Rusland verliet voor Limburgse liefde: “Ik wist meteen dat ik mijn hele leven met Maurice zou delen”

  Van het Russische Sint-Petersburg naar het Limburgse Nieuwerkerken, omdat ze via briefwisseling haar hart verloor aan een hobby-landbouwer: het overkwam Aleksandra Boltovskaja (54) zo’n twintig jaar geleden. Al die tijd hield Aleksandra over haar nieuwe liefde en leven een dagboek bij. Die gevoelens deelt de geworden Nieuwerkerkenaar nu in haar eerste boek. “Een nieuw leven starten vraagt energie, maar ik wil aan mensen tonen dat schijven wel kan helpen om alles op een rij te zetten.”
 1. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen

 2. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten