Gaston Beerden en zijn kunst.
Volledig scherm
Gaston Beerden en zijn kunst. © Karolien Coenen

Woonzorgcentrum Clarenhof eert twee bewoners met biografie

HasseltHet leven van de bewoners staat bij woonzorgcentrum Clarenhof in Hasselt altijd centraal. Daarom zijn dit weekend, tijdens een opendeurdag, twee levensverhalen van Gaston Beerden (85) en wijlen Guy Bodson aan de buitenwereld voorgesteld.

 1. Textielontwerpster Marylène Madou en beautyonderneemster Caroline Rigo lanceren zonvriendelijke make-upcollectie: “Alle producten bevatten factor 50"
  Genk/Hasselt

  Textielont­werp­ster Marylène Madou en beautyon­der­neem­ster Caroline Rigo lanceren zonvriende­lij­ke ma­ke-upcollec­tie: “Alle producten bevatten factor 50"

  Twee succesvolle Limburgse onderneemsters sloegen de handen in elkaar en gingen op zoek naar een permanente oplossing voor het make-up vs zonnecrème-probleem. De Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo en de Genkse textielontwerpster Marylène Madou vonden elkaar in hun nieuwe kleurrijke Summercollectie met gezonde en beschermende make-up.
 2. Schilder Roland (74) restaureert portret en ontdekt dat hij zélf band met de kunstenaar heeft: “Plots zag ik de signatuur en wist ik het”
  PREMIUM
  Nieuwerkerken/Sint-Truiden

  Schilder Roland (74) restau­reert portret en ontdekt dat hij zélf band met de kunstenaar heeft: “Plots zag ik de signatuur en wist ik het”

  Al heel zijn leven schildert en restaureert Roland Sauwens (74) uit Nieuwerkerken allerhande werken, en toch valt nu, bij zijn zoveelste restauratieproject, zijn mond open van verbazing. Die opdracht kreeg hij door via de heemkundige kring van de gemeente, zónder dat Roland op voorhand wist wie de schilder van het toegetakelde schilderij was. Die persoon blijkt nu zeer belangrijk in het leven van Roland zelf geweest te zijn.