De vriendinnen waren zaterdag het vrijgezellenfeest van Lien Sempels aan het vieren, toen ze aan restaurant 'La Vache Qui Suisse' zagen dat Emile Dierickx (foto onder) dringend hulp nodig had.
Volledig scherm
De vriendinnen waren zaterdag het vrijgezellenfeest van Lien Sempels aan het vieren, toen ze aan restaurant 'La Vache Qui Suisse' zagen dat Emile Dierickx (foto onder) dringend hulp nodig had. © RV

"We zijn die verpleegsters eeuwig dankbaar"

Saar Vreven (17) uit Hasselt, die afgelopen weekend op zoek was naar enkele dames die het leven van haar opa gered hadden, heeft hen ook gevonden na een oproep op onze website. "De verpleegkundigen, die op vrijgezellenuitstap waren en toevallig passeerden, hebben hem hartmassage gegeven tot de ambulance er was", klinkt het.

 1. Sportief verantwoordelijke Danny Ceyssens (Termien): “Stopzetting competitie was de enig mogelijke optie, maar de voorbereiding van het nieuwe seizoen starten we sowieso vroeger”
  Voetbal Derde nationale B

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Danny Ceyssens (Termien): “Stopzet­ting competitie was de enig mogelijke optie, maar de voorberei­ding van het nieuwe seizoen starten we sowieso vroe­ger”

  Wat iedereen verwachtte, is nu eindelijk een feit. De crisiscel van de KBVB heeft beslist om definitief een streep te trekken onder het amateurvoetbal van dit seizoen. Dit betekent dat alle uitslagen en rangschikkingen worden geschrapt en dat er dit seizoen geen kampioenen, stijgers of dalers zijn. Enkel de profcompetities in 1A, 1B en de Super League in het vrouwenvoetbal worden nog uitgespeeld. Ook het jeugdvoetbal beneden U13 blijft mogelijk.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken