Kinderopvang Beau-Fort Balendijk in Lommel (foto) kwam al in opspraak, en nu zou de vestiging in Hasselt de deuren sluiten.
Volledig scherm
Kinderopvang Beau-Fort Balendijk in Lommel (foto) kwam al in opspraak, en nu zou de vestiging in Hasselt de deuren sluiten. © Mine Dalemans

“We krijgen organisatie gewoon niet te pakken”: Agentschap Opgroeien zeer ongerust na mogelijke sluiting Hasselts kinderdagverblijf

HasseltEr is bezorgdheid rond acht kinderdagverblijven van de vzw Rheia in Limburg. Nadat de vestiging in Heverlee eerder deze maand al dicht moest, maken ouders zich zorgen over verdere sluitingen. In Hasselt zou kinderdagverblijf Beau-Fort vanaf 3 oktober de deuren sluiten. “We willen de organisatie contacteren voor een dringend gesprek, maar niemand is bereikbaar”, zegt een ongeruste Nele Wouters van het Agentschap Opgroeien.

  1. Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van  Hoogstraten en verstevigen hun leidersplaats: “Het feestje blijft duren”
    voetbal eerste nationale

    Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van Hoogstra­ten en verstevi­gen hun leiders­plaats: “Het feestje blijft duren”

    Patro Eisden blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. Toch hadden de Maaslanders aan Hoogstraten een lastige klant. Pas in de absolute slotfase brak Eisden de dubbele muur van de hekkensluiter open. Roman Ferber en Jordan Renson ranselden telkens vanop de zestien de bal tegen de netten. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook bijzonder groot. “Ons sprookje blijft duren. We pakken een nieuwe driepunter en verstevigen onzeleidersplaats”, juichte een tevreden Yassin Gueroui.