Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg.
Volledig scherm
Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. © Benoit De Freine

Vokabaas wijst politici op verkiezingsbeloftes: “Tijd om in te grijpen, want conjunctuur daalt”

Sinds april dit jaar gaat het met de economie van Limburg achteruit. Voka roept politici op om in te grijpen, na de verkiezingen. “De prioriteiten in ons verkiezingsmemorandum vormen alvast een hefboom om mee het tij te keren”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

0 reacties

 1. Dieven van waardevol muziekmateriaal verschijnen voor de rechter: “Geld nodig om drugsverslaving te kunnen bekostigen”
  PREMIUM
  Hasselt

  Dieven van waardevol muziekmate­ri­aal verschij­nen voor de rechter: “Geld nodig om drugsver­sla­ving te kunnen bekostigen”

  De radeloosheid bij Anton Valcke (23) was midden november groot. De laatstejaarsstudent Drums aan PXL-Music werd het slachtoffer van een zware diefstal. Onbekenden gingen er met ongeveer 3.000 euro aan muziekmateriaal vandoor. De politie kon de daders echter inrekenen. Maandagvoormiddag verschenen ze voor de Hasseltse rechtbank. Een sluimerend drugsprobleem bleek de oorzaak voor het kwaad te zijn.
 1. Eerste Limburgse ‘freestyle en panna voetbal’-bootcamp komt naar Sporting Hasselt
  Hasselt

  Eerste Limburgse ‘freestyle en panna voet­bal’-boot­camp komt naar Sporting Hasselt

  Tijdens de krokusvakantie op 18 februari organiseren Belgisch kampioen panna Martijn Debbaut en voormalig wereldtopper freestyler Filip Meeus het allereerste (coronaproof) ‘Freestyle en Panna voetbal’-bootcamp in Limburg. Op de velden van Sporting Hasselt zullen jongeren van 6 tot en met 12 jaar die dag freestyle en panna voetbal skills leren. “Een echte hype bij jonge voetballers.”
 2. Uitbaatster Evie (35) van ‘Gezondigd’ neemt nieuwe kok aan: “Eerste arbeider aanwerven zónder werkgeversbijdragen doet ons sneller stap zetten”
  Hasselt

  Uitbaat­ster Evie (35) van ‘Gezondigd’ neemt nieuwe kok aan: “Eerste arbeider aanwerven zónder werkgevers­bij­dra­gen doet ons sneller stap zetten”

  De sociale maatregel die zelfstandigen toelaat om een eerste arbeider aan te werven zonder werkgeversbijdragen te betalen, wordt tot dit jaar verlengd. Goed nieuws volgens Unizo Limburg, aangezien er daardoor maar liefst 3.487 jobs in Limburg zijn bijgekomen. Ook uitbaatster Evie Philippe (35) van de Hasseltse horecazaak ‘Gezondigd’ ziet de voordelen nu ze haar eerste werknemer aanneemt.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"