Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Limburg.
Volledig scherm
Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Limburg. © Voka - Kvk Limburg

Voka - KvK Limburg over nieuwe maatregelen: “Productiestops dreigen bij heel wat bedrijven”

HasseltWerkgeversorganisatie Voka - KvK Limburg begrijpt dat de nieuwe coronamaatregelen noodzakelijk zijn, maar benadrukt ook dat het een opdoffer is voor de evenementensector, het nachtleven, de horeca en alle toeleverancier. Men vraagt om de steunmaatregelen weer op te starten en vreest tegelijkertijd voor een productiestop bij bedrijven door de abnormaal hoge afwezigheden.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Van Limburgs familiebedrijfje tot kledingpartner van de grootste wielerploeg op aarde, het succesverhaal van Bioracer: “Plots zijn we wereldnieuws”
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Van Limburgs familiebe­drijf­je tot kleding­part­ner van de grootste wieler­ploeg op aarde, het succesver­haal van Bioracer: “Plots zijn we wereld­nieuws”

  “Het is de magische Bioracer-technologie”, luidde het antwoord van het Britse wonderkind Tom Pidcock, op de vraag waarom zijn truitje na de modderveldrit in Boom nog wit zag. Sinds dit jaar worden niet alleen hij, maar ook Tourwinnaars Egan Bernal en Geraint Thomas van het prestigieuze INEOS-Grenadiers gekleed door het sportkledingmerk uit Tessenderlo. Onder andere onze nationale wielerploeg ging hen al voor. Niet slecht voor wat als in 1986 als een familiebedrijfje begon. “Eigenlijk hebben we al meer dan duizend medailles op kampioenschappen en de Spelen behaald.”