Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Limburg.
Volledig scherm
Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Limburg. © Voka - Kvk Limburg

Voka - KvK Limburg over nieuwe maatregelen: “Productiestops dreigen bij heel wat bedrijven”

HasseltWerkgeversorganisatie Voka - KvK Limburg begrijpt dat de nieuwe coronamaatregelen noodzakelijk zijn, maar benadrukt ook dat het een opdoffer is voor de evenementensector, het nachtleven, de horeca en alle toeleverancier. Men vraagt om de steunmaatregelen weer op te starten en vreest tegelijkertijd voor een productiestop bij bedrijven door de abnormaal hoge afwezigheden.

 1. Zorgkundige die foto’s nam van rusthuisbewoners, moet voor rechter verschijnen: “Maar het gaat finaal om twee beelden... die niet choquerend zijn”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Zorgkundi­ge die foto’s nam van rusthuisbe­wo­ners, moet voor rechter verschij­nen: “Maar het gaat finaal om twee beelden... die niet choquerend zijn”

  Een van de vier zorgkundigen die in 2018 betrokken was bij het maken van foto’s van rusthuisbewoners in Villa Rosa in Sint-Truiden zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Er ontstond destijds een storm van verontwaardiging toen bekend raakte dat choquerende foto’s zouden gedeeld zijn in een besloten WhatsAppgroep. Volgens de voorzitter van Zorgbedrijf Sint-Truiden Pascy Monette (Open Vld) gaat het om twee foto’s die niet choquerend zijn. Wat er juist aan de hand is, zal blijken op het proces dat op 1 maart in de correctionele rechtbank zal plaatsvinden.
 1. Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Op karakter na verlenging de gouden zege in bloedstollende thriller binnengehaald tegen Leuven Bears”
  basketbal BNXT Liga

  Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Op karakter na verlenging de gouden zege in bloedstol­len­de thriller binnenge­haald tegen Leuven Bears”

  Het werd een beladen, nerveuze met hoog oplaaiende emoties, belangrijk duel tussen Limburg United en Leuven Bears in de strijd voor een Golden League ticket. Lange tijd leken de Bears af te stevenen op een overwinning. Bij Limburg waren ze even de pedalen kwijt toen sterspeler Maxime De Zeeuw werd uitgesloten met twee technische fouten door ref Geert Jacobs. T1 Raymond Westphalen werd uitgesloten in een zinderende slotfase. Myles Cale liet een vrijworp liggen op de zege, maar in de verlenging (80-76) wist Limburg de gouden punten in Hasselt te houden.