Francis Wanten
Volledig scherm
Francis Wanten © Voka

VOKA-baas Francis Wanten blijft in de cel in kader van onderzoek naar dieselfraude

De voorzitter van Voka Limburg Francis Wanten blijft in de cel in het kader van een onderzoek naar dieselfraude. Dat besliste de raadkamer die hem naar de gevangenis stuurde. Vijf andere verdachten van een criminele bende blijven ook aangehouden.

 1. Wen Mukubu en Limburg United ontvangen Phoenix Brussels vol vertrouwen: “Lijn van laatste twee matchen doortrekken”
  BASKETBAL

  Wen Mukubu en Limburg United ontvangen Phoenix Brussels vol vertrouwen: “Lijn van laatste twee matchen doortrek­ken”

  De competitiestart komt ook voor Limburg United dichterbij. Vrijdagavond wacht de laatste oefenwedstrijd met de komst van Phoenix Brussels. De boys van coach Sacha Massot speelden, na een mindere start van de voorbereiding, de laatste twee matchen sprankelend basketbal met overwinningen tegen Kangoeroes Mechelen en Spirou Charleroi. Telkens was er een beresterke kapitein Wen Mukubu. United is dan ook klaar om Brussels vol vertrouwen te ontvangen.
 2. Provinciebestuur geeft een kwaliteitsimpuls aan ruiterroutes
  Hasselt

  Provincie­be­stuur geeft een kwaliteits­im­puls aan ruiterrou­tes

  Het Provinciaal Managementcomité voor Plattelandsontwikkeling en de minister van Plattelandsbeleid hebben een nieuw project goedgekeurd, waarbij het Regionaal Landschap Lage Kempen de Limburgse ruiterroutes wil opwaarderen. “Door de investering van meer dan 260.000 euro kunnen we de beleving op de ruiterroutes in Limburg een bijkomende impuls geven”, zegt gedeputeerde van Landbouw en Platteland Inge Moors.
 1. Trainer-coach Guy Beckers (ZVK Eisden Dorp): “Het is wachten op een definitieve datum voor de herstart van de futsalcompetitie”

  Trai­ner-coach Guy Beckers (ZVK Eisden Dorp): “Het is wachten op een definitie­ve datum voor de herstart van de futsalcom­pe­ti­tie”

  Ook in het futsal ligt de competitie nog steeds stil. De laatst gespeelde competitiespeeldag dateert ondertussen van 9 oktober. Terwijl de veldvoetbalploegen de datum van de herstart reeds kennen, is dit nog niet het geval bij het futsal. Ook ZVK Eisden-Dorp trainer Guy Beckers moet ons het antwoord schuldig blijven. “In de zaalsporten gelden andere regels dan in het veldvoetbal. Ik verwacht de herstart tijdens het tweede weekend van januari, maar zekerheid hierover is er nog niet”, aldus Beckers.
 1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
  Play

  Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

 2. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”