Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir.
Volledig scherm
Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir. © Photo News (Pieter-Jan Vanstockstraeten)

Vlaamse regering maakt sporthallen van Rapertingen en Kiewit energiezuinig

Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir trekt 143.863,46 euro uit om de gebouwen in zes Limburgse steden en gemeenten energiezuinig te maken. In Hasselt wordt geïnvesteerd in de sporthallen van Rapertingen en Kiewit. 

0 reacties

  1. Genk wordt door lezers als veiligste centrumstad van Vlaanderen aangeduid: “Dit geeft ons energie om nog meer mensen op de fiets krijgen!”
    Genk

    Genk wordt door lezers als veiligste centrum­stad van Vlaanderen aangeduid: “Dit geeft ons energie om nog meer mensen op de fiets krijgen!”

    Van 7 tot 15 mei hebben tienduizenden Vlamingen gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Daarnaast hebben 37.516 lezers deelgenomen aan een grote bevraging over hoe VeloVeilig hun gemeente is. In Genk vindt 58 procent van de mensen dat de stad veilig is voor fietsers, het hoogste aantal van alle centrumsteden. “Maar dat wil niet zeggen dat het niet beter kan”, blijft burgemeester Wim Dries (CD&V).