Gedeputeerde van Economie Tom Vandeput (l.) , VKW-voorzitter Marc Meylaers (m.) en gedelegeerd bestuurder van VKW Ruben Lemmens (r.) stelden vandaag de cijferresultaten van de TOP 500-bedrijven in Limburg voor.
Volledig scherm
Gedeputeerde van Economie Tom Vandeput (l.) , VKW-voorzitter Marc Meylaers (m.) en gedelegeerd bestuurder van VKW Ruben Lemmens (r.) stelden vandaag de cijferresultaten van de TOP 500-bedrijven in Limburg voor. © Mine Dalemans

VKW Limburg brengt cijfers van Limburgse TOP 500-bedrijven in kaart na moeilijk coronajaar: “Vooral export blijft zorgenkind”

HasseltDe nieuwe TOP 500 van het Limburgse bedrijfsleven van VKW Limburg is bekend. Daarin komen de de meest recente bedrijfsresultaten van de 500 grootste ondernemingen in Limburg aan bod, ditmaal vrij toegetakeld door de coronapandemie. Zo namen zowel de omzet, de export als de rendabiliteit van deze bedrijven een flinke duik in 2020.

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.