Het museum Villa Verbeelding in Hasselt introduceert een kleurrijke illustratieroute doorheen de binnenstad, en belooft meer illustraties in 2021.
Volledig scherm
Het museum Villa Verbeelding in Hasselt introduceert een kleurrijke illustratieroute doorheen de binnenstad, en belooft meer illustraties in 2021. © Mine Dalemans

Villa Verbeelding introduceert kleurrijke illustratieroute doorheen Hasseltse binnenstad

HasseltIn samenwerking met de Bibliotheek Hasselt Limburg maakt Villa Verbeelding de Hasseltse binnenstad kleurrijker. Zo introduceert ze de ‘illustratieroute’, waar Hasselaren en bezoekers op verborgen plekjes illustraties kunnen ontdekken. Het literair museum slaat daarvoor de handen in elkaar met zes Vlaamse illustratoren, die werken rond éénzelfde thema: samen zijn.

 1. Drie Hasseltse slachtoffers bij vervalsing van facturen
  Hasselt

  Drie Hasseltse slachtof­fers bij vervalsing van facturen

  Een 25-jarige vrouw uit Chimay is veroordeeld tot een celstraf van acht maanden voor het vervalsen van vier facturen waarop een bankrekeningnummer werd aangepast. Op die manier kon ze bijna 30.000 euro ontvreemden van drie verschillende burgerlijke partijen uit Hasselt. De twintiger krijgt ook een geldboete van 600 euro. De celstraf wordt met volledig uitstel uitgesproken. Aan twee burgerlijke partijen moet ze respectievelijk een bedrag van 5.862 euro en 6.913,26 euro uitbetalen. Ook de rechtsplegingsvergoeding van 1.080 euro is twee keer voor haar rekening.
 2. Werkgeversorganisatie Voka en investeringsmaatschappij LRM helpen start- en scale-ups met uitbouwen van netwerk
  Limburg

  Werkgevers­or­ga­ni­sa­tie Voka en investe­rings­maat­schap­pij LRM helpen start- en scale-ups met uitbouwen van netwerk

  Werkgeversorganisatie Voka - Kamer van Koophandel Limburg en investeringsmaatschappij LRM – de Limburgse Reconversie Maatschappij – hebben een nieuw samenwerkingsakkoord ondertekend. Bedoeling is om startende bedrijven en ondernemingen die willen uitbreiden samen te helpen bij het verwezenlijken van hun plannen en het uitbouwen van hun netwerk. Zo krijgen de ondernemingen onder meer de kans om tien dagen te werken op een satellietlocatie.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur