Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Vier Hasseltse scholen ontvangen huursubsidies van minister Weyts

Vier Hasseltse scholen ontvangen huursubsidies van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). Zo kan de school op korte termijn extra plaatsen in de klas realiseren “Deze investering is heel welkom”, laat burgemeester Steven Vandeput weten. “Als er genoeg plaatsen zijn in onze lokale scholen, dan moeten ouders hun kinderen niet in een andere gemeente naar school sturen.”

0 reacties

  1. UHasselt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeiende bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaamheid en comfort voorop”
    PREMIUM
    Hasselt

    UHas­selt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeien­de bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaam­heid en comfort voorop”

    Een bh gemaakt uit gerecycleerd polyester, die tot liefst drie maten kan meegroeien: met dat innovatief product pakken zes UHasselt-studenten uit én winnen ze de prijs voor beste ‘Small Business Project’ van VLAJO. Daarmee bemachtigen ze meteen ook een ticket voor de Europese finale in Estland. “De fast-fashion lingeriemerken van vandaag willen juist dat jonge meisjes snel weer voor een nieuwe bh terugkeren. Wij brengen daar verandering in.”