Hasselaar David Van Hoesen.
Volledig scherm
Hasselaar David Van Hoesen. © Weewauters

VIDEO. Limburger strikt topchoreograaf voor docu over Michael Jackson: "Tuurlijk komt misbruik aan bod, maar ook zoveel meer"

"Beste meneer LaVelle Smith. Mag ik u iets vragen over Michael Jackson?" Een klein berichtje via Facebook: meer hadden David Van Hoesen (36) en Thibault Weewauters (40) niet nodig om topchoreograaf LaVelle Smith Jr te strikken voor een portret over het leven van Michael Jackson. De documentaire 'Leaving Neverland', over het vermeende kindermisbruik van Jackson, zit nochtans vers in het geheugen. "Maar onze docu is géén antwoord op die beschuldigingen, hoewel LaVelle ook daarover ongezouten zijn mening geeft."

 1. Jenevermuseum Hasselt zoekt opvolger voor stoker Jan Kempeneers
  Hasselt

  Jenevermu­se­um Hasselt zoekt opvolger voor stoker Jan Kempeneers

  Stoker Jan Kempeneers van het Hasseltse Jenevermuseum gaat volgend jaar met pensioen. Maar liefst dertig jaar lang hield hij het museum levend en hij zorgde nog voor de volledige restauratie van de stookinstallatie. Stad Hasselt gaat nu op zoek naar zijn opvolger. Die moet niet alleen ambachtelijk stoken, maar ook de liefde voor het authentieke proces en het verhaal achter de nationale sterkedrank doorgeven.
 1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
  Play

  Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?