Vleesrestaurant BONTA is een samenwerking tussen chef-kok Jules Koninckx, slager Luc De Laet en Versuz-eigenaar Yves Smolders.
Volledig scherm
PREMIUM
Vleesrestaurant BONTA is een samenwerking tussen chef-kok Jules Koninckx, slager Luc De Laet en Versuz-eigenaar Yves Smolders. © Karolien Coenen

Versuz-eigenaar opent vleesrestaurant BONTA: “We gaan voor minder maar beter”

HasseltHasselt is met BONTA opnieuw een hotspot rijker. De Antwerpse slager Luc De Laet creëerde samen met Versuz-eigenaar Yves Smolders en chef Jules Koninckx een uniek vleesrestaurant. Limburgs horecaondernemer Maurice Vroonen neemt de leiding van de zaak die morgen opent op zich. De ingrediënten van BONTA zijn kwaliteitsvol vlees, goede muziek en achteraf een Versuz-bezoekje. “Dit is allesbehalve een klassiek steakhouse.”

  1. Thomas Di Giacomo (Hubo Handbal): “We moeten de positieve lijn doortrekken tegen Atomix”
    Handbal Bene-League

    Thomas Di Giacomo (Hubo Handbal): “We moeten de positieve lijn doortrek­ken tegen Atomix”

    De nieuwe fusieclub Hubo Handbal kon nog niet uitblinken in de topwedstrijden van de BENE-League. De Nederlandse coach Peter Portengen koos tot nu grotendeels voor de ervaren spelers van het vroegere Tongeren. De jeugd van Initia Hasselt krijgt ook wel kansen, maar wat minder. Eén van de vroegere Tongerse talenten, Thomas Di Giacomo, kon zich de laatste weken manifesteren. Hubo Handbal won twee keer met ruime cijfers tegen Tachos en Bevo. Die lijn moet worden doorgetrokken uit bij Atomix Haacht.