Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Borgerhoff

Verjaardagsfeestje in Versuz mondt uit in dubbele kaak- en neusbreuk: beklaagden riskeren werkstraf tot 200 uur

HasseltTwee Hasselaars van 26 jaar riskeren een fikse werkstraf nadat ze op 13 januari 2019 betrokken raakten bij een zware vechtpartij aan de Versuz. De twintigers waren daar aanwezig om de verjaardag van de oudste te vieren. “Het is voor mij ook nog steeds een raadsel waarom ik het slachtoffer heb geslagen”, vertelde hij aan de rechter.

 1. Nagelstyliste Veronique (36) viert heropening met ballonnen en coronaproof zoetigheid: “Cruciaal, want mentaal blijft het nog steeds zwaar”
  PREMIUM
  Hasselt

  Nagelsty­lis­te Veronique (36) viert heropening met ballonnen en corona­proof zoetigheid: “Cruciaal, want mentaal blijft het nog steeds zwaar”

  Na vier maanden wachten én een naakt protest, mag de Hasseltse nagelstyliste Veronique Marchand (36) net zoals de volledige beautysector eindelijk weer aan de slag. Een heropening die Veronique met zoete attenties en ballonnen in haar ‘V-Nails & Feet’-studio in Kuringen viert, maar die ook een bittere smaak heeft. “Ontelbare keren ben ik tijdens de lockdown opgebeld met de vraag of ik toch niet iemands nagels wilde verzorgen. Dat was altijd braaf ‘nee’, maar die klant ben ik nu wel voorgoed kwijt.”
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij