Vanaf woensdag 23 juni tot begin augustus zal er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn.
Volledig scherm
Vanaf woensdag 23 juni tot begin augustus zal er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn. © AWV

Ventweg Guffenslaan ondergaat herstellingswerken: geen gemotoriseerd verkeer mogelijk tot augustus

HasseltVanaf woensdag voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit in de Guffenslaan ter hoogte van het stadhuis ‘t Scheep. De kasseien van de rijweg worden er vervangen door printbeton, omdat er steeds terugkerende verzakkingen optraden. Tijdens de werkzaamheden is er tot begin augustus geen gemotoriseerd verkeer mogelijk op de ventweg tussen de Sint-Jozefsstraat en het Leopoldplein.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Limburgse Christel (42) woont in Amerikaanse schoolbus: “Eropuit trekken? Dat zit gewoon in mij”
  PREMIUM
  Borgloon

  Limburgse Christel (42) woont in Amerikaan­se schoolbus: “Eropuit trekken? Dat zit gewoon in mij”

  Wonen in een voertuig en zelf kiezen waar je strandt: het klinkt als de ultieme vrijheid, en dat kan Christel Ramaekers (42) alleen maar bevestigen. De Limburgse, die afkomstig is uit Diepenbeek, zette in volle coronacrisis haar woning in Borgloon te koop en maakte van een Amerikaanse schoolbus haar thuis. “Ik ben een heel onrustig persoon, maar vertoeven in de natuur zorgt voor veel kalmte.”