Jonas Van Geel aan het werk in het ziekenhuis
Volledig scherm
Jonas Van Geel aan het werk in het ziekenhuis © VTM

Veel interesse voor opleiding Verpleegkunde na ‘Een Echte Job’: “Iemand wou zelfs een carrièreswitch maken”

HasseltOp 13 januari startte op VTM het programma ‘Een Echte Job’. Deze reeks heeft een flink Limburgs kantje, want de opleiding kregen de BV’s in de praktijklokalen van PXL-Healthcare. Vervolgens draaiden ze diensten in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Er is nu ook veel interesse in de opleiding ‘Verpleegkunde’ aan de PXL. “Een aantal studenten stellen vast dat ze in september helaas een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt”, zegt departementshoofd Roald Nelissen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Miss Limburg Silvana Spryos steunt ‘De Nok van Hasselt Run’: “Mentaal welzijn is een thema dat me bezig houdt”
  Hasselt

  Miss Limburg Silvana Spryos steunt ‘De Nok van Hasselt Run’: “Mentaal welzijn is een thema dat me bezig houdt”

  Op zondag 22 mei vindt in Sint-Lambrechts-Herk bij Hasselt de gratis loopwedstrijd ‘De Nok van Hasselt plaats’. De organisatie is in handen van de vzw Kids4Kids, dat met deze stratenloop geld inzamelt voor SOS Kinderdorpen. Met peter Hans van Alphen, ambassadrice Rani Ronius en Miss Limburg Silvana staat er veel bekend volk aan de start. “Ik zal er samen met mijn nichtje genieten van een mooie dag”, zegt die laatste.