Nieuwe nationale campagne tegen spoorlopen "Je leven is een omweg waard" (juni 2016)
Volledig scherm
Nieuwe nationale campagne tegen spoorlopen "Je leven is een omweg waard" (juni 2016) © Infrabel

Vandaag extra controles tegen spoorlopen in Limburg

Infrabel contreleert vandaag in samenwerking met Securail en de Limburgse polities extra op spoorlopen en het negeren van gesloten overwegen. Er hangen hoge boetes in de lucht voor wie betrapt wordt, er wordt zelfs gedreigd met een gevangenisstraf.

 1. KingKongCoffee ruilt ‘Cyber Monday’ voor ‘White Monday’: “Gratis drankje voor iédereen in de zorgsector”
  Hasselt

  KingKong­Cof­fee ruilt ‘Cyber Monday’ voor ‘White Monday’: “Gratis drankje voor iédereen in de zorgsector”

  Bij de Hasseltse koffiezaak KingKongCoffee werd er vandaag in de nasleep van ‘Black Friday’ geen ‘Cyber Monday’ gevierd, maar wél ‘White Monday’. Met die actie steunen zaakvoerders Marc Vandebroek en Gemma Leenen iedereen die in de zorgsector werkt met een gratis drankje. “En dan bedoelen we iédereen, van verplegers en zorgverleners in alle zorgcentra tot de mensen die zich achter de schermen bezighouden met onder meer de logistiek of de schoonmaak.”
 2. Schlagerfestival Hasselt reageert positief op vaccinatie vanaf januari: “Vijftiende editie in 2021 wordt explosie van plezier”
  PREMIUM
  Hasselt

  Schlager­fes­ti­val Hasselt reageert positief op vaccinatie vanaf januari: “Vijftiende editie in 2021 wordt explosie van plezier”

  Terwijl de coronacijfers in ons land verder blijven dalen, belooft premier Alexander De Croo dat België vanaf 5 januari kan vaccineren. Wellicht zullen zorgverleners, risicopatiënten en de oudere generatie eerst aan de beurt zijn. Goed nieuws voor hen, maar ook voor het Hasseltse Schlagerfestival in de Ethias Arena. Zo vindt de 15de editie plaats in oktober 2021. “Misschien dat het virus tegen dan nog niet is uitgeroeid, maar we wél in normalere omstandigheden kunnen leven", klinkt het alvast. Organisatoren van grote zomerfestivals zoals Pukkelpop wachten liever nog even af.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!