De organisatie van Volle Bak Herk is al druk in de weer om de eerste planten te zaaien voor de 22ste editie van het dorpsfeest.
Volledig scherm
De organisatie van Volle Bak Herk is al druk in de weer om de eerste planten te zaaien voor de 22ste editie van het dorpsfeest. © Volle Bak Herk

Van zonnebloemen tot verse groenten ‘uit het hofke’: dorpsfeest ‘Volle Bak Herk’ keert terug

Sint-Lambrechts-HerkOp zondag 29 augustus kan je op het Beukenhof in Sint-Lambrechts-Herk opnieuw terecht voor ‘Volle Bak Herk’. De 22ste editie van het jaarlijkse dorpsfeest staat dit jaar in het teken van ‘Herk Oogst’, en ondertussen zijn de organisatoren al beginnen zaaien en planten. 

  1. Bewusteloze bestuurder rijdt met cruisecontrol en Lane Assist 25 kilometer over E314 van Genk tot Halen: “Bewijst dat rijhulpmiddelen géén overbodige luxe zijn”
    Play
    Hasselt/Genk/Halen

    Bewustelo­ze bestuurder rijdt met cruisecon­trol en Lane Assist 25 kilometer over E314: “Bewijst dat rijhulpmid­de­len géén overbodige luxe zijn”

    Een bewusteloze bestuurder werd zondagochtend met zijn Renault Clio op de E314 van Genk richting Halen gesignaleerd. Door de cruisecontrol en ‘Lane Assist’ kon de auto zelfstandig op de rijstrook blijven, en dat liefst 25 kilometer lang. De Federale wegpolitie en een opgeroepen politieploeg van de zone CARMA deden de auto uiteindelijk vertragen door voor de Clio te gaan rijden.