Vanaf vandaag werken de leerlingen van ‘knst.’ nog meer met iPads, iMac’s en andere elektronische apparaten. “Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.”
Volledig scherm
Vanaf vandaag werken de leerlingen van ‘knst.’ nog meer met iPads, iMac’s en andere elektronische apparaten. “Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.” © Karolien Coenen

Van iPads en Mac’s tot gloednieuwe tv-schermen: Hasseltse kunstacademie ‘knst.’ digitaliseert fors

HasseltDe Hasseltse kunstacademie ‘Knst.’ op de Kunstlaan zet het nieuwe schooljaar in met een fikse digitale inhaalbeweging. Maar liefst 314 iPads worden vanaf dit jaar ingezet tijdens de lessen, zowel bij knst.beeld als bij knst.podium.

  1. Petros Papanicolaou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”
    futsal eerste nationale

    Petros Papanico­laou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”

    In de hoogste futsalreeks stond dit weekend de Limburgse derby tussen Full Hasselt en Pibo Bilzen geprogrammeerd. Beide teams wilden weg uit de onderste regionen van de klassering en serveerden het talrijk opgekomen publiek een prima partij met een adembenemend slot. Op dertig seconden van het einde wees het scorebord nog een 3-3 stand aan. In een absoluut dol einde bezorgden Kaddouri en Halim de thuisploeg alsnog de zege. “In vele wedstrijden schoven we in de slotfase ongelukkig onderuit. Nu gebeurde het omgekeerde en kunnen we terug naar boven kijken”, slaakte Hasselt-coach Petros Papanicolaou na afloop een zucht van opluchting.