Les Soeurs in Hasselt.
Volledig scherm
PREMIUM
Les Soeurs in Hasselt. © Les Soeurs

Van Eroye tot La Cosa: in deze 5 lokale winkels haal jij alles uit de solden in Limburg

LimburgHet nieuwe jaar is weer aangebroken en dat betekent: wintersolden! Wij gingen op zoek naar vijf lokale kledingwinkels in Limburg waar je een nieuwe outfit voor het nieuwe jaar scoort aan een democratische prijs. Van Eroye in Sint-Truiden tot La Cosa in Hasselt: in deze vijf Limburgse shops haal jij alles uit de solden.

 1. KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandidaat OHL: “Met deze overwinning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”
  VROUWENVOETBAL Super League

  KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandi­daat OHL: “Met deze overwin­ning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”

  KRC Genk blijft aan het feest. Nadat KRC Genk Ladies zich vorig week plaatste voor de finale van de Beker van België, namen de Genkies zaterdag de maat van leider OHL in de eerste speelweek van play-off 1. Uitblinkster Lisa Petry zette voor de rust tweemaal de netten bol. In een pittige tweede helft stak de leider een extra tandje bij en drukte Genk achteruit. Een prima keepende Aukje van Seijst hield haar team met meerdere knappe reddingen overeind. Verder dan de aansluitingstreffer van Cranshoff raakte OHL niet. “De trainer schoof me van de rechterflank naar de spits. Het bleek een juiste keuze. Met deze zege bewijzen we dat we de top aankunnen en mikken dan ook voluit op een derde plaats”, genoot Lisa Petry na afloop.
  Genk
 1. Bestuurster (33) vlucht weg van verkeerscontrole, rijdt politiemotard aan, en... ontsnapt aan zware straf: “Niet bewezen dat ze die agent wilde doden”
  PREMIUM

  Bestuur­ster (33) vlucht weg van verkeers­con­tro­le, rijdt politiemo­tard aan, en... ontsnapt aan zware straf: “Niet bewezen dat ze die agent wilde doden”

  Een vrouw uit As, die op 13 september 2020 wegvluchtte van een verkeerscontrole in Oudsbergen en aan 100 km per uur een politiemotard aanreed, ontsnapt met een werkstraf aan een zware veroordeling voor poging doodslag. Voor de getroffen agent weegt het gevolg van de aanrijding vooral psychisch door. En de vrouw? Die kwam met een eigen versie van het voorval op de proppen.
  Tongeren