Van een kerstmarkt in Hasselt tot een lichtshow in Sint-Truiden: Op deze 8 locaties in Limburg snuif jij de gezellige kerstsfeer op

LimburgDoor de stijgende coronacijfers zijn er veel kerstmarkten geannuleerd dit jaar. Op deze locaties in Limburg kan jij toch nog de gezellige kerstsfeer opsnuiven. Van een kerstmarkt in Hasselt en kerstshoppen in Maasmechelen tot een lichtshow in Sint-Truiden en schaatsen in Bree: Wij lijsten de 8 leukste kerstactiviteiten voor jullie op.

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.