Diensthoofd urologie van het Jessa Ziekenhuis Koen van Renterghem zal binnenkort in ‘Topdokters’ te zien zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Diensthoofd urologie van het Jessa Ziekenhuis Koen van Renterghem zal binnenkort in ‘Topdokters’ te zien zijn. © Mine Dalemans

Uroloog Koen van Renterghem wil in ‘Topdokters’ erectieproblemen bespreekbaar maken: “Sommige mannen lopen er tien jaar lang mee rond”

HasseltVanaf 5 april start het gloednieuwe seizoen van het tv-programma ‘Topdokters’ op Play4, waarin we mogen kennismaken met zeven nieuwe gezichten uit de medische wereld. Eén van hen is dokter Koenraad van Renterghem, diensthoofd urologie van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Vastberaden wil hij met zijn deelname aan ‘Topdokters’ de erectieproblematiek bespreekbaar maken. En dan vooral de erectieprothese. “Ongelofelijk hoeveel mensen daar nog nooit van hebben gehoord, maar het vaak wel dé oplossing op iemands jarenlange probleem is.”

  1. Regen steekt stokje voor werken aan toegangsweg Kattevennen: straat tijdelijk weer toegankelijk
    Genk

    Regen steekt stokje voor werken aan toegangs­weg Katteven­nen: straat tijdelijk weer toeganke­lijk

    De afgelopen weken heeft het heel wat geregend in Limburg, waardoor de infrastructuurwerken aan de toegangsweg naar het recreatiedomein Kattevennen zijn stilgelegd. Die site, gekend als de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen, krijgt onder andere een vrijliggend fietspad, een nieuwe parking en een nieuwe toegangsweg. Door het bouwverlof worden de werken pas hervat op 2 augustus. Tot dan hoeft het verkeer dus geen omleiding meer te volgen en is de toegangsweg gewoon toegankelijk.