Limburgse gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx van UNIZO (uiterst rechts op de foto) geeft op sociale media toe een inschattingsfout gemaakt te hebben na de ongelukkige foto van Wouter Beke met online bedrijf Farmaline.
Volledig scherm
Limburgse gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx van UNIZO (uiterst rechts op de foto) geeft op sociale media toe een inschattingsfout gemaakt te hebben na de ongelukkige foto van Wouter Beke met online bedrijf Farmaline. © RV

UNIZO-topman Bart Lodewyckx na ‘foute’ foto met Farmaline: “Wij hebben een inschattingsfout gemaakt waarvoor uitgebreide excuses”

Limburgse gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx van UNIZO geeft op sociale media toe een inschattingsfout gemaakt te hebben met de ongelukkige foto van Vlaams minister Wouter Beke met online bedrijf Farmaline. “Dat we dit gesprek met Farmaline gevoerd en gecommuniceerd hebben op de Dag van de Ondernemer, valt misschien te betreuren.”

0 reacties

 1. “Urineresultaten zijn allemaal negatief”: geen concrete aanwijzingen van 'needle spiking' op Hasselts festival
  Play
  Hasselt
  17

  “Urinere­sul­ta­ten zijn allemaal negatief”: geen concrete aanwijzin­gen van 'needle spiking' op Hasselts festival

  Van de vier tienermeisjes die woensdagavond in het Jessaziekenhuis zijn opgenomen na een mogelijk incident met ‘needle spiking’ op het festival ‘We R Young’ is niemand geïntoxiceerd met drugs. Eén meisje meende een prik te hebben gevoeld, maar een effectieve verwonding blijkt niet zichtbaar en is moeilijk te achterhalen. “De secundaire gevolgen zoals flauwvallen en hyperventileren door paniek op zo’n festival zijn evenzeer ernstig te nemen”, zegt hoofdarts Jos Vandekerkhof van het Jessaziekenhuis. Op last van het parket van Limburg zijn 5 bloedstalen afgenomen voor verder toxicologisch onderzoek.