Illustratiebeeld shoppers in Hasselt.
Volledig scherm
Illustratiebeeld shoppers in Hasselt. © Karolien Coenen

Unizo Limburg reageert op ‘mogelijke sluiting van niet-essentiële winkels’: “Stop paniekzaaierij”

HasseltHoewel de stijging van het gemiddeld aantal coronabesmettingen in ons land opnieuw vertraagt, lijkt het kwaad volgens Unizo Limburg al geschied. “Zo wordt een sluiting van niet-essentiële winkels door sommigen nu al opnieuw overwogen, en dat vinden we onaanvaardbaar. Stop daarom de voorbarige communicatie die de paniek daarover voedt.” 

 1. Nagelstyliste Veronique (36) viert heropening met ballonnen en coronaproof zoetigheid: “Cruciaal, want mentaal blijft het nog steeds zwaar”
  PREMIUM
  Hasselt

  Nagelsty­lis­te Veronique (36) viert heropening met ballonnen en corona­proof zoetigheid: “Cruciaal, want mentaal blijft het nog steeds zwaar”

  Na vier maanden wachten én een naakt protest, mag de Hasseltse nagelstyliste Veronique Marchand (36) net zoals de volledige beautysector eindelijk weer aan de slag. Een heropening die Veronique met zoete attenties en ballonnen in haar ‘V-Nails & Feet’-studio in Kuringen viert, maar die ook een bittere smaak heeft. “Ontelbare keren ben ik tijdens de lockdown opgebeld met de vraag of ik toch niet iemands nagels wilde verzorgen. Dat was altijd braaf ‘nee’, maar die klant ben ik nu wel voorgoed kwijt.”
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht