Archiefbeeld van de appartementen Zuidzicht in Hasselt.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de appartementen Zuidzicht in Hasselt. © Kos

Twintiger verdrinkt aan appartementen Zuidzicht in Hasselt

HasseltEen twintigjarige man is woensdagvoormiddag verdronken in het Albertkanaal, ter hoogte van de appartementen Zuidzicht in Hasselt.

 1. Trainer Bart Vandewalle (Zonhoven United) heeft vertrouwen in verjongde kern: “Youngsters moeten hun kans grijpen”

  Trainer Bart Vandewalle (Zonhoven United) heeft vertrouwen in verjongde kern: “Youngsters moeten hun kans grijpen”

  Trainer Bart Vandewalle zag verschillende sterkhouders afhaken, maar krijgt daarvoor een aantal enthousiaste en talentvolle youngsters in de plaats. Toch is Vandewalle tevreden dat good old Jonathan Schoofs op zijn stappen is teruggekeerd en nog een extra jaartje aan zijn rijkgevulde carrière toevoegt. Ook belangrijk is dat de accommodatie op de Basvelden een volledig nieuwe look krijgt en na komend seizoen de volledige thuishaven van de Zonhovense fusieploeg wordt.
 2. Prachtige paraplu’s dompelen Genks stadsplein onder in EK-sfeer
  Genk

  Prachtige paraplu’s dompelen Genks stadsplein onder in EK-sfeer

  De EK-koorts stijgt overal in ons land. Dat is ook merkbaar in Genk, waar men aan het Stadsplein voor een originele decoratie heeft gezorgd. Tientallen paraplu’s in de Belgische kleuren werden er opgehangen boven de terrasjes. Een groot scherm van de stad kan u in Genk echter niet terugvinden. Door de coronacrisis heeft het stadsbestuur er echter voor gekozen om de schermen en de bijhorende ‘Bar Parasol’ dit jaar op te bergen. Horeca-uitbaters kunnen wel rekenen op een financiële bijdrage om zelf een kleiner scherm of thematische versiering te voorzien.