De gloednieuwe McDonald's van franchisenemer An-Sofie Hendrikx (links) werd al goedgekeurd door burgemeester Steven Vandeput (links) en schepenen Rik Dehollogne en Laurence Libert (rechts).
Volledig scherm
De gloednieuwe McDonald's van franchisenemer An-Sofie Hendrikx (links) werd al goedgekeurd door burgemeester Steven Vandeput (links) en schepenen Rik Dehollogne en Laurence Libert (rechts). © McDonald's

Tweede McDonald’s in Hasselt opent mét oog voor propere binnenstad: “Afval? Elektrische duwkar gaat vier keer per dag rond”

HasseltVanaf donderdag kunnen alle Hasselaren terecht bij een gloednieuwe, tweede McDonald’s in de Koning Albertstraat. Liefst 35 vaste medewerkers, 50 studenten en 4 managers worden daar tewerkgesteld onder leiding van An-Sofie Hendrikx, mét oog voor tal van duurzame initiatieven. Zo zal ook deze nieuwe McDonald’s al het afval sorteren en recycleren met behulp van de ‘Green Truck’, en controleert het team zeker vier keer per dag op zwerfafval in en rond de binnenstad.

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.