De ministers leggen het verhaal uit.
Volledig scherm
De ministers leggen het verhaal uit. © Karolien Coenen

Twee tunnels in Houthalen en Helchteren moeten verkeersinfarct Noord-Zuidverbinding oplossen

LimburgNa 50 jaar geruzie, onderzoek en gepalaver is er eindelijk een doorbraak in het complexe Noord-Zuiddossier. Al decennia is de as tussen Hasselt en Noord-Limburg een ramp inzake verkeersdoorstroming maar daar komt nu een einde aan. Er worden twee tunnels gegraven onder Houthalen én Helchteren door om het verkeer vlot te laten doorstromen.

 1. Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Een speciale avond voor mij”
  Voetbal tweede nationale B

  Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Een speciale avond voor mij”

  In het burenduel tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren waren de belangen groot. Beide teams hadden nood aan een overwinning. Bij de Eburonen moest Jef Byloos inspringen, nadat Marco Pauls zelf ontslag had genomen. SK Tongeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Dame Fortuna koos voor het andere kamp. Sporting, met een uitblinkersrol voor Matthiece Nelissen (24), hield met een 2-0-overwinning, de gouden punten in Hasselt.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.