Twee personen opgepakt tijdens VoltHa-actie

HASSELTDe lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad heeft eind vorige week tijdens een VoltHa-actie in de stationsbuurt en een actie in Ter Hilst twee personen aangehouden. Het gaat om een 46-jarige man uit Hasselt en een 37-jarige man uit Aalst.

 1. Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedmakelaars
  PREMIUM
  Hasselt

  Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedma­ke­laars

  Hillewaere Vastgoed was tot voor kort terug te vinden aan het Kolonel Dusartplein en verhuist nu naar de Thonissenlaan 82. Dat moet de expert in luxevastgoed nog meer slagkracht geven in de provincie Limburg. “Ons team is in omvang verdubbeld en onze klantendatabase groeit aan een snel tempo. Daar hoort dus uiteraard de verhuis naar een ruimer pand bij", zegt Bart Van Delm, algemeen directeur bij Hillewaere Vastgoed.
 2. Quarantaine kost Limburgse werkgevers te veel geld door moeilijke procedure voor quarantaine-attest
  Limburg

  Quarantai­ne kost Limburgse werkgevers te veel geld door moeilijke procedure voor quarantai­ne-at­test

  Uit een flitsbevraging van Unizo Limburg bij 218 ondernemers blijkt dat de procedure rond quarantaine-attesten ondernemers veel geld kost. 42% van de werknemers die zo'n attest zouden moet binnenbrengen, geeft een doktersattest af waardoor ze 100%, in plaats van 70% van hun loon betaald krijgen. “We moeten vermijden dat werkgevers geconfronteerd worden met extra loonkosten terwijl die kosten eigenlijk voor de overheid zijn", vindt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg.