Afgelopen nacht vond een vechtpartij plaats in een appartementsgebouw op de Bampslaan in Hasselt.
Volledig scherm
Afgelopen nacht vond een vechtpartij plaats in een appartementsgebouw op de Bampslaan in Hasselt. © Karolien Coenen

Twee gewonden na vechtpartij op Bampslaan in Hasselt

HasseltIn de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 1 uur kreeg politiezone Limburg Regio Hoofdstad melding van een vechtpartij in een appartementsgebouw op de Bampslaan in Hasselt. Het bleek om een uit de hand gelopen ruzie te gaan waarbij twee personen gewond raakten. Beiden werden naar het ziekenhuis overgebracht. Drie andere betrokken personen gingen mee naar het politiekantoor.

 1. Hasseltse schrijfster Leen Raats brengt lezer en auteur bij elkaar met ‘Boekenerf’: “Makkelijk boeken promoten in moeilijke coronacrisis”
  Hasselt

  Hasseltse schrijf­ster Leen Raats brengt lezer en auteur bij elkaar met ‘Boekenerf’: “Makkelijk boeken promoten in moeilijke coronacri­sis”

  Je eigen boek promoten of een band met lezers creëren: in coronatijden is het ook voor auteurs allemaal niet zo vanzelfsprekend. Hasseltse schrijfster Leen Raats komt daarom met ‘Boekenerf’, een online website voor auteurs om zijn of haar boeken tot bij de lezer te brengen. “Talloze enthousiaste mails maken de behoefte aan het initiatief al duidelijk.”
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Wen Mukubu en Limburg United ontvangen Phoenix Brussels vol vertrouwen: “Lijn van laatste twee matchen doortrekken”
  BASKETBAL

  Wen Mukubu en Limburg United ontvangen Phoenix Brussels vol vertrouwen: “Lijn van laatste twee matchen doortrek­ken”

  De competitiestart komt ook voor Limburg United dichterbij. Vrijdagavond wacht de laatste oefenwedstrijd met de komst van Phoenix Brussels. De boys van coach Sacha Massot speelden, na een mindere start van de voorbereiding, de laatste twee matchen sprankelend basketbal met overwinningen tegen Kangoeroes Mechelen en Spirou Charleroi. Telkens was er een beresterke kapitein Wen Mukubu. United is dan ook klaar om Brussels vol vertrouwen te ontvangen.
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona