Illustratie/Archiefbeeld Gouverneur Verwilghensingel Hasselt.
Volledig scherm
Illustratie/Archiefbeeld Gouverneur Verwilghensingel Hasselt. © Toon Royackers

Twee autobestuurders raken licht gewond op Hasseltse Gouverneur Verwilghensingel

HasseltOp de Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt raakte vrijdagvond twee autobestuurders lichtgewond door een aanrijding. 

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Kenneth Vanderheyden en Renolim Borgloon verliezen topper tegen Halle-Gooik: “Toch trots, want we hebben gevochten als leeuwen”
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  Kenneth Vanderhey­den en Renolim Borgloon verliezen topper tegen Hal­le-Gooi­k: “Toch trots, want we hebben gevochten als leeuwen”

  In eerste nationale duelleerden ongeslagen leiders Borgloon en Halle-Gooik vrijdag in een rechtstreeks duel om de leidersplaats. De meer dan 400 toeschouwers kregen in Borgloon een razendspannende strijd voorgeschoteld. Pas naar het einde van de wedstrijd toe kon een klasrijker Halle-Gooik met 3-5 afstand nemen. “We hebben gevochten als leeuwen en met veel wilskracht en snelle tegenstoten de tegenstander lange tijd het vuur aan de schenen gelegd. Daar mogen we terecht trots op zijn”, blikt Borgloon-kapitein Kenneth Vanderheyden een dag later terug.