Rode Neuzen Dag met Tom Helsen in Corda Campus.
Volledig scherm
Rode Neuzen Dag met Tom Helsen in Corda Campus. © Karolien Coenen

Tom Helsen geeft concert op Corda Campus ten voordele van Rode Neuzen Dag

Tom Helsen gaf woensdagavond een mini-optreden op de Rode Neuzen Piano op de Corda Campus. Dat deed hij in het kader van Rode Neuzen Dag. 

0 reacties

 1. De Futsal Red Devils pakken uit met stuntzege tegen Italië en blijven in de running voor het EK: “Blij, maar we zijn er nog niet”
  Futsal

  De Futsal Red Devils pakken uit met stuntzege tegen Italië en blijven in de running voor het EK: “Blij, maar we zijn er nog niet”

  In een adembenemende thriller nam België met 5-4 de maat van Italië en hield zo de kansen gaaf om zich als een van de beste tweedes als nog te plaatsen voor het EK 2022 in Nederland. Voorwaarde is wel dat er dinsdag in en tegen Finland gewonnen wordt. “Met deze overwinning reizen we alvast met een goed gevoel en veel vertrouwen af naar Finland”, zegt de Houthalense assistent-trainer Carmelo Nieddu.
 2. Nieuwe track ‘Onzichtbaar’ vormt eerste stap richting solocarrière voor rapper Chaz: “Jongeren tonen dat ze kansen moeten grijpen”
  PREMIUM
  Genk

  Nieuwe track ‘Onzicht­baar’ vormt eerste stap richting solocarriè­re voor rapper Chaz: “Jongeren tonen dat ze kansen moeten grijpen”

  ‘Onzichtbaar’, zo heet het nieuwe nummer dat de Limburgse rappers Chaz en Don Luca vandaag uitbrengen. Jonas Thys (26) – aka Chaz – doet zo meteen ook zijn eerste worp richting een solocarrière. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan, en dat is niet toevallig. “Met dit nummer wil ik alvast andere jongeren aanmoedigen om ook kansen te grijpen, zelfs al krijgen ze een stempel op zich gedrukt.”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel