De Hasseltse zussen Nathalie (links) en Julie (rechts) zijn de trotse eigenaressen van Sweet Coffee, en dat al tien jaar lang.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hasseltse zussen Nathalie (links) en Julie (rechts) zijn de trotse eigenaressen van Sweet Coffee, en dat al tien jaar lang. © Karolien Coenen

‘Sweet Coffee’-zussen Nathalie (34) en Julie (31) veroveren ook harten buiten Limburg: “Allemaal doordat eerste pand op Hasseltse Botermarkt vrijkwam”

HasseltWat begon als één gezellig koffiezaakje op de Hasseltse Botermarkt, is intussen voor heel wat Limburgers een geliefde plek geworden om even halt te houden: ‘Sweet Coffee’. Een droom van de Hasseltse eigenaressen en zussen Nathalie (34) en Julie (31) Bronckaers die tien jaar geleden in werkelijkheid ging, maar die nu buiten onze regio treedt om ook daar tal van harten te veroveren. Zo stampten de twee begin deze maand nog in Leuven een zesde vestiging in eigen beheer uit de grond. “Bij die onschuldige ontdekkingstocht langs de tofste ontbijtzaakjes is het dus niet gebleven", lachen de zussen.