Wie nog de huidige tentoonstelling van de studenten PXL-MAD School of Arts wil bewonderen, kan dat nog tijdens de Kunstennacht op donderdag 16 september.
Volledig scherm
Wie nog de huidige tentoonstelling van de studenten PXL-MAD School of Arts wil bewonderen, kan dat nog tijdens de Kunstennacht op donderdag 16 september. © Mine Dalemans

Studenten Keramiek aan SASK palmen stadhuis in voor derde editie van ‘Kunst in ‘t Scheep’

HasseltHet Balieplein van het Hasseltse Scheep ontvangt vanaf volgende week donderdag 23 september nieuwe kunstwerken. Studenten Keramiek van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten nemen de expositieruimte over van studenten van PXL-MAD School of Arts voor de derde editie van ‘Kunst in ‘t Scheep’.

  1. Hasselt breidt wijkrenovatieproject uit naar alle wijken tegen 2022
    Hasselt

    Hasselt breidt wijkrenova­tie­pro­ject uit naar alle wijken tegen 2022

    Na een geslaagde proefperiode in drie buurten breidt Stad Hasselt binnenkort haar wijkrenovatieproject uit. Zo kan elke Hasselaar vanaf begin 2022 steunen op een partner van de stad die inwoners volledig ontzorgt tijdens de duurzame renovatie van hun woning. “Willen we meer Hasselaren aan het renoveren krijgen, dan vormt die ontzorging dé sleutel”, aldus Derya Erdogan, schepen van Energie en Klimaat (RoodGroen+).