Brecht Witkowski kreeg het inschrijvingsgeld van drie jaar terugbetaald als primus van het programma.
Volledig scherm
PREMIUM
Brecht Witkowski kreeg het inschrijvingsgeld van drie jaar terugbetaald als primus van het programma. © PXL

Studenten als oplossing voor personeelstekort in bouwsector?

HasseltGisteren las u in onze krant dat de Limburgse bouwondernemingen kreunen. Volgens Davy Maesen van Bouwunie Limburg wordt het steeds moeilijker om geschikt personeel te vinden. Mogelijk komt het hoger onderwijs met een oplossing. Confederatie Bouw Limburg en Hogeschool PXL startten immers met een speciaal programma waarbij studenten bouw al tijdens hun studies aan de slag kunnen bij bouwbedrijven. 

  1. Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen make-upbox: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”
    PREMIUM
    Hasselt

    Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen ma­ke-up­box: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”

    “Als je dochter afkomt met de vraag naar make-up, wil je alleen maar het beste”, zegt Stephanie Planckaert. En dus brengt de telg van de populaire familie, samen met haar dochter Iluna, een eigen ‘natuurlijke make-upbox’ op de markt. Dat doet ze met Caroline Rigo van Café Beauté in Hasselt en Knokke. “Ja, we hebben alles op voorhand getest.”