CEO Stéphanie Ouachan opende een nieuw kantoor op de Hasseltse Corda Campus.
Volledig scherm
CEO Stéphanie Ouachan opende een nieuw kantoor op de Hasseltse Corda Campus. © Striktly Business Software

Striktly Business Software opent nieuw kantoor op Hasseltse Corda Campus

HasseltDe Hasseltse Corda Campus heeft er met het nieuwe kantoor van softwarebedrijf Striktly Business Software een eyecatcher bij. De technologiescale-up van CEO Stéphanie Ouachan (33) liet het creatieve bureau La Movida en influencer Luigi Pistorio een opvallend concept uittekenen, dat de identiteit van het softwarebedrijf samenvat.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. OPROEP. Zin in het Schlagerfestival én centje extra? Meld je hier nog snel aan als personeel
  Hasselt

  OPROEP. Zin in het Schlager­fes­ti­val én centje extra? Meld je hier nog snel aan als personeel

  Vanaf deze vrijdagavond kan het Schlagerfestival naar jaarlijkse gewoonte eindelijk opnieuw plaatsvinden. Zo kunnen feestvierders de komende twee weekends op 22, 23, 24, 29 en 30 oktober in de Hasseltse Trixxo Arena terecht voor de 15de editie, ditmaal met optredens van onder meer De Romeo’s, Willy Sommers en Raymond van het Groenewoud. “Wél zoeken we nog extra personeel voor 29 en 30 oktober”, roept de organisatie op.