Steven Vandeput (N-VA): “Je moet nu eenmaal in Brussel zijn om bepaalde dingen voor Hasselt — én Limburg — te realiseren”

Ja hoor, hij doet de huidige legislatuur uit als burgemeester van Hasselt. Steven Vandeput (N-VA) belooft het, ook al trekt hij op 26 mei in Limburg de lijst voor het Vlaams Parlement. “Kwestie van Hasselt opnieuw een netwerk te geven in Brussel”, klinkt de verklaring.

0 reacties

 1. Rijd jouw eigen ‘Tour de Limburg’: onze man selecteerde vijf Limburgse etappes waarbij je je in de Ronde van Frankrijk waant
  PREMIUM
  Limburg

  Rijd jouw eigen ‘Tour de Limburg’: onze man selecteer­de vijf Limburgse etappes waarbij je je in de Ronde van Frankrijk waant

  Nu de Ronde van Frankrijk stilaan op kruissnelheid komt, kriebelt het ongetwijfeld bij menig wielerliefhebber om zelf op de fiets te springen. Onze man stelde voor u een ‘Tour du Limburg’ samen. In vijf etappes verken je tal van elementen uit de echte Ronde van Frankrijk in een Limburgs jasje. Van Lommel tot Zolder, u rijdt toch ook mee in het wiel van Lampaert en Van Aert?
 2. Verhuis van Hasseltse vaccinatiecentrum ligt opnieuw op tafel: “Tweede boosterprik straks toch voor iedereen? Dan hebben we meer capaciteit nodig”
  PREMIUM
  Hasselt

  Verhuis van Hasseltse vaccinatie­cen­trum ligt opnieuw op tafel: “Tweede booster­prik straks toch voor iedereen? Dan hebben we meer capaciteit nodig”

  Nu alle volwassenen vanaf september een tweede boosterprik mogen halen, maakt ook het Hasseltse vaccinatiecentrum zich klaar om – indien nodig – op te schalen. Het centrum verhuisde dit voorjaar nog naar een compactere locatie op de Huisartsenwachtpost van Jessa, “maar intussen lopen er opnieuw gesprekken voor een mogelijke verhuis”, bevestigt programmatiemanager Olivier Hoogmartens.