PXL-studente Ine Vanolst met haar team Lien Teuwen, Christiaan Prévot, Arne Dubois en Kris Teuwen van de studentenonderneming LithoPic op
Volledig scherm
PXL-studente Ine Vanolst met haar team Lien Teuwen, Christiaan Prévot, Arne Dubois en Kris Teuwen van de studentenonderneming LithoPic op © RV

Sterke groei van student-ondernemers aan Hogeschool PXL

Voor veel studenten breekt na de examens een welverdiende vakantie aan, maar niet voor iedereen. Studenten die hun studies combineren met een eigen bedrijf kunnen nu hun aandacht volledig op hun klanten richten. Aan Hogeschool PXL noteerden ze dit academiejaar een sterke groei van het aantal student-ondernemers. Afhankelijk van het specifieke statuut loopt die stijging op tot bijna 70 procent.

0 reacties

 1. Guido Brepoels zet KRC Genk Ladies scherp voor competitiestart: “Als je wil groeien, moet je dit elke week bewijzen”
  vrouwenvoetbal super league

  Guido Brepoels zet KRC Genk Ladies scherp voor competitie­start: “Als je wil groeien, moet je dit elke week bewijzen”

  Dit weekend gaat in het vrouwenvoetbal de Super League van start. KRC Genk Ladies mag de spits afbijten. De Genkies trappen vrijdagavond de competitie op gang in Woluwe. Trainer Guido Brepoels wil minstens even goed doen als vorig seizoen toen Genk knap vierde werd. “Onze jonge groep is een jaartje rijper en beschikt over meer stabiliteit. Kortom, we zijn klaar om wederom stappen voorwaarts te zetten”, zegt de Genkse trainer.
 1. Jongeman die met bromfiets tegen politiewagen botst krijgt 15 maanden cel
  Hasselt

  Jongeman die met bromfiets tegen politiewa­gen botst krijgt 15 maanden cel

  De correctionele rechtbank van Hasselt heeft een 27-jarige man uit Zuid-Limburg veroordeeld tot 15 maanden celstraf en een boete van 1.200 euro voor gewapende weerspannigheid tegen vijf politiemensen en opzettelijke slagen aan twee politie-inspecteurs. De man was met zijn bromfiets tegen een dienstvoertuig gereden, nadat hij eerst tijdens een achtervolging zijn helm naar het voertuig had gesmeten. Bij zijn arrestatie nadien was de man weerspannig.