De protestplakker sloeg onder meer toe aan de Hasseltse stemlokalen
Volledig scherm
De protestplakker sloeg onder meer toe aan de Hasseltse stemlokalen © Mine Dalemans

“Stemmen werkt alleen bij muziekinstrumenten, de politiek blijft valsspelen”: Protestplakker slaat weer toe in Hasselt

De ‘protestplakker’ in Hasselt lijkt vannacht weer te hebben toegeslagen. Tal van verkiezingsborden in de binnenstad zijn immers overplakt met de tekst ‘Stemmen werkt alleen bij muziekinstrumenten, de politiek blijft valsspelen’.

 1. “Wat we in 36 jaar hebben opgebouwd, smelt als sneeuw voor de zon”: Dirk van De Goei Goesting vreest dat horeca nog lang dicht blijft
  Hasselt

  “Wat we in 36 jaar hebben opgebouwd, smelt als sneeuw voor de zon”: Dirk van De Goei Goesting vreest dat horeca nog lang dicht blijft

  “Ze hebben gewoon een zondebok gezocht.” Voor Dirk Hendrickx, restaurantuitbater van De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia in Hasselt, verbazen de woorden van Niel Hens niet. De biostatisticus verklaarde in het tv-programma De Afspraak dat de heropening van de horeca in ons land vermoedelijk niet meer voor dit jaar zal zijn. “Hoelang kunnen we ons hoofd nog boven water houden?", vraagt Dirk zicht af.
 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas