Stefan Ackermans zal Mark Coenen opvolgen als het nieuwe opleidingshoofd van de opleiding Journalistiek van de PXL.
Volledig scherm
Stefan Ackermans zal Mark Coenen opvolgen als het nieuwe opleidingshoofd van de opleiding Journalistiek van de PXL. © Wim Demessemaekers

Stefan Ackermans wordt nieuw PXL-opleidingshoofd Journalistiek

HasseltDe bacheloropleiding Journalistiek van Hogeschool PXL in Hasselt heeft een nieuw opleidingshoofd. Stefan Ackermans zal vanaf 1 mei 2021 Mark Coenen opvolgen en vanaf dan de opleiding aansturen. “Hij staat in voor de leiding en zal zijn rijke ervaring ten dienste stellen van het onderwijs”, aldus algemeen directeur Ben Lambrechts.

 1. Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”
  PREMIUM
  Genk

  Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”

  Na een online petitie en verschillende haatcomments heeft pretpark Plopsaland een definitieve streep getrokken door de attractie CEMI-Flyer, vernoemd naar TikTok-duo Celine en Michiel. ‘Dat komt omdat ik die attractie heb gekregen’, grapte Genkenaar Benjamin Tonon (32) – bekend van FC Kabul – nog op in een video zijn kanaal. Helaas blijft ook die trekpleister uit, maar een hamburger komt er wel. “Echt ‘vies parmigiano’.”
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt