De Stedelijke Basisschool Kuringen kampte vrijdagochtend met een gaslek, waarop de kinderen tijdelijk niet naar school konden.
Volledig scherm
De Stedelijke Basisschool Kuringen kampte vrijdagochtend met een gaslek, waarop de kinderen tijdelijk niet naar school konden. © Google Maps

Stedelijke basisschool Kuringen even dicht door gaslek: “Kinderen tijdelijk naar park Prinsenhof”

KuringenStedelijke basisschool Kuringen in Hasselt bleef vrijdagochtend tijdelijk dicht door een gaslek. De leerkrachten hoorden bij aankomst het alarm van de gasdetectie, waarop de brandweer en Fluvius werden gealarmeerd.

 1. Limburgse steden Borgloon en Tongeren willen fuseren: “Het is zoals een huwelijk waarbij liefde en geld een rol spelen”
  PREMIUM
  Tongeren/Borgloon
  47

  Limburgse steden Borgloon en Tongeren willen fuseren: “Het is zoals een huwelijk waarbij liefde en geld een rol spelen”

  Gaan de steden Borgloon en Tongeren binnenkort een verbintenis aan? Als het van burgemeesters Eric Awouters (Open Vld/Stroop) en Patrick Dewael (Open Vld/Tongeren.nu) afhangt is die kans reëel. De schepencolleges zijn alvast bereid om de gesprekken voor een vrijwillige samenvoeging – een zogenaamde fusie – op te starten. Nu is het nog afwachten of de gemeenteraden al dan niet het licht op groen zullen zetten.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.