Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Bollen

Stadsbestuur wil meer AED-toestellen in Hasseltse straatbeeld

HasseltDe stad Hasselt gaat bedrijven, organisaties, artsen en sportclubs vragen om hun AED-toestel publiek toegankelijk te maken. Daarnaast wilt ze ook zoveel mogelijk Hasselaren leren reanimeren. “De gebeurtenissen op het EK voetbal bewijzen dat onze inspanningen nodig zijn”, aldus schepen van de Hasselaar Dymfna Meynen (N-VA).

  1. Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulprekening op om slachtoffers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulpreke­ning op om slachtof­fers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”

    Bob Claes – voormalig algemeen directeur van Standard Luik – blijft niet bij de pakken zitten nadat verschillende Luikse gemeenten ruim anderhalve week geleden zwaar getroffen zijn door de wateroverlast. Samen met zijn vrouw Queenie Claes startte hij een inzamelactie om hulpgoederen naar daar te brengen. Ook openden ze een nieuw rekeningnummer, waarvan het bedrag integraal wordt gebruikt om warme maaltijden af te leveren aan de slachtoffers.